Ugrás a tartalomra

Charles Michel: Egyetlen napot sem várhatunk tovább

2022.09.04
11:11
2022.09.04
15:58
Forrás
Novosti
Egyetlen napot sem várhatunk tovább, az Európai Uniónak mielőbb meg kell oldania az energiahordozók maximális árának problémáját - mondta Charles Michel.

Az Európai Tanács elnöke szerint ennek szeptember 14-ig meg kell történnie, amikor is Ursula von der Leyen beszédet mond az uniós helyzetről. Az Európai Bizottság elnöke korábban egyébként úgy fogalmazott, hogy erősen hisz abban, hogy az Oroszországból érkező földgáz maximális árának meghatározása elengedhetetlen, ez pedig európai szintű kell, hogy legyen.

Charles Michel
energiahordozó
Európai Unió

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.
15:24, Frissítve: 17:44

Kinek a tojása a legkeményebb?

34. alkalommal tartották meg a tojástörő világbajnokságot Mokrinban. A rendezvényt minden évben az ortodox húsvét napján tartják, ahova nem csak Szerbiából, hanem a világ több pontjáról is érkeznek résztvevők.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.