Ugrás a tartalomra

Két áldozat a dunai balesetben

2022.09.08
14:51
2022.09.08
16:27
Forrás
Szerbiai RTV
Két személy életét vesztette, hárman pedig súlyosan megsérültek, amikor egy motorcsónak és egy teherhajó vélhetően összeütközött a Dunán Grockánál. Két áldozat a dunai balesetben

A baleset kapcsán egyébként különböző információk láttak napvilágot. A szerencsétlenség szerda este történt. A holttesteket elküldték boncolásra, vizsgálják, hogy az áldozatok fogyasztottak-e alkoholt. Az első hírek arról szóltak, hogy a kisebb hajó nekiütközött a teherhajónak, ugyanakkor nem zárható ki az sem, hogy a motorcsónak más, a vízben úszó tárgynak ütközött neki, és ennek következtében történt a tragédia. Az illetékesek vizsgálják a baleset körülményeit.

A Belgrádi Második Alapfokú Ügyészség összeállította a vádiratot a tegnap éjjeli csónakbalesettel kapcsolatban. A szerencsétlenségben két ember elhunyt és hárman könnyű testi sérülést szenvedtek. Megállapították, a motorcsónak Belgrád irányából érkezett és Grocka közelében egy mellékágba hajózva ismeretlen okokból nekiütközött az ott horgonyzó bárkába. Az ügyészség közleményében arról is beszámolt, hogy tovább gyűjtik a bizonyítékokat, mielőtt döntést hoznak.

Duna
baleset

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.