Ugrás a tartalomra

Súlyos vonatbaleset történt Horvátországban

2022.09.10
14:14
2022.09.10
14:49
Forrás
MTI
Háromra emelkedett a Horvátországban történt vonatbaleset halálos áldozatainak száma. 11-en sérültek meg a szerencsétlenségben, külföldi, iráni állampolgárok is, de senki sincs közülük életveszélyben - közölte a Sziszek-Monoszló megyei rendőrség.

A közép-horvátországi Novska közelében egy személyvonat beleütközött egy parkoló tehervonatba.

Hivatalos információk szerint a mozdonyvezető és a kalauz mellett egy utas is életét vesztette. A szerencsétlenség következtében több vagon felborult.

A helyszínre érkezett Andrej Plenković horvát kormányfő és több miniszter is. Plenković a sajtónak úgy nyilatkozott a mozdonyvezető nem állt meg a piros jelzőnél. Ennek okát még vizsgálják - hangsúlyozta a horvát kormányfő

Horvátország
vonatbaleset

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.