Ugrás a tartalomra

Régi kézművesmesterségekkel foglalkozóakat támogat a tartomány

2022.09.12
13:18
2022.09.12
19:18
Forrás
Pannon RTV
Régi kézművesmesterségekkel foglalkozóakat támogat a tartomány. Erre a célra 3 millió dinárt fordítanak. Az érdekeltek szeptember 27-ig adhatják át a pályázatokat.

Nenad Ivanišević, tartományi gazdasági titkár: „Függetlenül attól, hogy családi kisvállalkozásról, azaz mikro- és kisvállalkozásról van szó, az összes állammal szembeni kötelezettségüket rendezni kell. Nem kötünk kompromisszumot senkivel szemben. A vállalkozás méretétől, pályázattól, tárgytól függetlenül, mindenekelőtt a kötelezettségeket rendezni kell, és nem szabad 10 százaléknál nagyobb mértékben csökkenteni a munkaerőt, vagyis a létszámot. Ami mindenképpen fontos, hogy 100 ezertől 250 ezer dinárt biztosítunk felszerelésre, alapanyagokra pedig 80-tól 200 ezer dinárt.”

kézművesmesterség
tartomány
Nenad Ivanišević
tartományi gazdasági titkár
tartomány

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.