Ugrás a tartalomra

A labdarúgó BL eredményei

2022.09.15
07:07
2022.09.15
07:19
Forrás
nso.hu
Nyert a Milan, a Napoli, a PSG, a Benfica és a Real Madrid.

A labdarúgó Bajnokok Ligája E-csoportjában a Milan 3–1-re legyőzte a Dinamo Zagrebet, míg a Chelsea otthon csupán 1–1-es döntetlent ért el a Salzburg ellen a 2. fordulóban. A Milan így a két forduló után négy ponttal a tabella élén áll.

A Napoli idegenben 3–0-ra legyőzte a skót Rangerst az A jelű kvartettben. A nápolyiak így két meccs után csoportjuk élén állnak, hat pontot szerezve.

A H-csoportban a Paris Saint-Germain 3–1-re legyőzte a Maccabi Haifát, míg a Benfica a Juventus ellen idegenben nyert 2–1-re. A PSG és a Benfica egyaránt 6 pontot szerzett eddig.

Az F-csoportban a Real Madrid 2–0-ra legyőzte odahaza az RB Leipziget, a Sahtar Doneck pedig 1-1-es döntetlent játszott a Celtic ellen. A csoportot 6 ponttal a Real Madrid vezeti.

BL
Bajnokok Ligája
labdarúgás

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.
11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.