Ugrás a tartalomra

Súlyos sérültjei is vannak az esti begecsi balesetnek

2022.09.15
12:53
Forrás
Pannon RTV
Súlyos közlekedési baleset történt tegnap este az Újvidékhez tartozó Begecs futaki bejáratánál. Többen megsérültek. A balesetben két személyautó és egy motorkerékpáros ütközött össze, a sérülteket a Vajdasági Klinikai Központba szállították.

A szerencsétlenség helyszínére két mentőautó érkezett, valamint a tűzoltók és a rendőrség is kivonult. A 192_rs portál információi szerint egy 30 éves férfi állapota súlyos, őt eszméletlen állapotban vitték be a klinikai központba. Egy 23 éves férfi szintén súlyos sérüléseket szerzett, de magánál volt, amikor a mentősök kiértek. További három férfi könnyebben sérült, kettejüket vitték kórházba.

baleset
sérültek

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.