Ugrás a tartalomra

Konferencia Liga: Két mérkőzés, két pont

2022.09.16
06:54
2022.09.16
06:59
Forrás
Pannon RTV
Második mérkőzésén is döntetlent játszott a Partizan a Konferencia Ligában. A fekete-fehérek a francia Nice csapatával csaptak össze tegnap este, a mérkőzés 1:1-es döntetlen eredménnyel fejeződött.

A találkozó nem indult jól a belgrádi csapat számára, már a második percben hátrányba kerültek. Joe Bryan a francia csapat védőjátékosa kihasználta a Partizan védelmi hibáját és a jobb alsó sarokba lőtt.

A hazai csapat mindent megtett, hogy a hátrányát ledolgozza. Az erőfeszítéseik a második félidőben meg is hozták az eredményt. A 60-ik percben egy szép támadás végén Natcho passzát Diabate váltotta gólra. A mérkőzés folytatásában mindkét csapatnak voltak gólszerzési lehetőségei, de azokat nem sikerült érvényesíteniük. A Partizan két forduló után két ponttal a harmadik helyen áll a csoportjában a Köln és a Nice mögött.

Konferencia Liga
labdarúgás
Partizan

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.