Ugrás a tartalomra

10 százalékkal drágulhat a távfűtés Szabadkán

2022.09.16
13:23
Forrás
subotica.com
A Szabadkai Távfűtőművek Kommunális Közvállalat árkorrekciós kérelemmel fordult a Városi Tanácsához.

A felhasználóikkal szembeni árváltozást azzal indokolták, hogy a földgázért a kommunális közvállalat idén 12 százalékkal, míg a villanyáramért több mint 26 százalékkal fizet többet. Ennek ellenére csak 10 százalékkal kerülhet majd többe a fűtés a szabadkaiaknak, ha ezt a javaslatot jóváhagyják.

A Szabadkai Távfűtőművek Kommunális Közvállalat értesíti a felhasználóit, hogy készen áll a közelgő fűtési szezonra, és emlékeztet arra, hogy folyamatban vannak az úgynevezett hideg-tesztelések.

Szabadka
Szabadkai Távfűtőművek Kommunális Közvállalat
távfűtés

Most

13:57, Frissítve: 14:32

Fülemülék éjszakája Topolyán

Topolyán egy kellemes esti séta mellett ismerkedhettek meg az érdeklődők a környezetünkben élő madarak, kiváltképp a fülemüle hímek énekével.
13:30, Frissítve: 13:52

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.