Ugrás a tartalomra

Várhelyi: a Nyugat-Balkán prioritást élvez az EU-ban geostratégiai szempontból

2022.09.17
08:19
Forrás
Tanjug
Soha nem volt még ilyen fontos a nyugat-balkáni bővítés kérdése, mint most - mondta Várhelyi Olivér a Prágában megrendezett, Az ifjúságpolitika a Nyugat-Balkánon című konferencián bemutatott videóüzenetében.

Az uniós bővítési biztos úgy fogalmazott, a Nyugat-Balkán prioritást élvez az Európai Unióban geostratégiai szempontból, és fel kell gyorsítani a régió bővítésének folyamatát.

A koronavírusjárvány által okozott gazdasági és társadalmi kihívást tovább fokozza az Ukrajnában zajló háború. Az áldozatok száma folyamatosan emelkedik, és ennek az agressziónak azonnal véget kell vetni - mondta a politikus. 

Nyugat-Balkán
Várhelyi Olivér
Európai Unió
bővítés

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.
09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.