Ugrás a tartalomra

Halálos áldozata is van a tájfunnak Japánban - VIDEÓ

2022.09.20
07:30
2022.09.20
07:38
Forrás
hirado.hu
Halálos áldozatai is vannak a Nanmadol tájfunnak, amely a japán szigeteken haladt át, majd a Csendes-óceán fölött erejét veszítette.

Az idei tájfunszezon 14. vihara az egyik legerősebb volt az ország történetében.

Japán délkeleti részén heves esőzéseket és földcsuszamlásokat okozott. Legalább ketten meghaltak, egy ember eltűnt, és több mint százan megsérültek.

A két halálos áldozatot Mijazaki prefektúrából jelentették. Egyikük házát földcsuszamlás sodorta el, a másik áldozatot pedig víz alá került autójából emelték ki.

Hirosimában egy ember eltűnt.

A Nanmadol tájfun okozta ítéletidőnek 115 sérültje van – tudatták a japán hatóságok.

A kjúsúi elektromos vállalat szerint 100 ezer háztartásban továbbra sincs áram.

tájfun
Japán
halálos áldozatok

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:48, Frissítve: 11:31

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt, 2023. május 3-án gyászba borult Szerbia. Ezen a napon történt ugyanis az az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában, amelyben 9 gyermek és egy felnőtt vesztette életét.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.