Ugrás a tartalomra

Vajdasági Magyar Ünnepi Játékok

2022.09.21
23:02
Forrás
Pannon RTV
- A Pannon RTV felvétele

Ökumenikus áldással és közös imádsággal vette kezdetét a XXIX. Vajdasági Magyar Ünnepi Játékok a palicsi Vigadó emeleti dísztermében. Az ünnepségen többek között fellépett a palicsi Szederinda népdalkör, a szentmihályi–csókai Flaman–Hézső citeraduó, Borsi Ferenc, a kevevári Keve Magyar Művelődési Egyesület népdalköre, Szerda Balázs zeneszerző, verséneklő, költő, Csuvardity Tamara népmesemondó, Elor Emina palicsi színművész, előadóművész, a temerini Juventus énekkar, de emellett fiatal néptáncosok, akik a Duhaj zenekar és barátaival megálmodott közös produkciójukkal vallottak örökségről, összetartozásról és szülőföldszeretetről. 

Alkalmi műsorok
Vajdasági Magyar Ünnepi Játékok

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.