Ugrás a tartalomra

Díjat kapott Borbás Marcsi

2022.09.24
10:57
2023.11.02
08:53
Forrás
Pannon RTV
Gundel Károly-díjat kapott Borbás Marcsi. A Gasztroangyalként ismertté vált egykori televíziós műsorvezető az utóbbi években több rangos elismerésben is részesült, így például 2020-ban a Hungarikum Média-díjat vehette át.

A műsorvezető a közszolgálati média meghatározó személyiségeként a hungarikum mozgalmat népszerűsítő műsorokat készített. Tavaly decemberben Prima Primissima díjat kapott, most pedig megkapta a Gundel Károly-díjat.

A díjazott Facebook, illetve Instagram posztjában jelezte, hatalmas megtiszteltetést és örömet okoz számára az újabb elismerés. Borbás Marcsi külön köszönetét fejezte ki a kitüntetési bizottság tagjainak, és mindenkinek, aki támogatta a munkájában.
Az ikonikus vendéglős emlékére 2014-ben alapított díjban olyan személyek részesülhetnek, akik a magyar vendéglátás területén Gundel Károly életútjának és gasztronómiai munkásságának példaértékű követői.

Borbás Marcsi
Gundel Károly-díj

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.