Ugrás a tartalomra

Játékosan a tűzoltásról

2022.09.24
17:14
2022.09.24
20:25
Forrás
Pannon RTV
Első alkalommal tartott családi napot az Önkéntes Tűzoltó Testület Bajsán.

A gyerekek játékos vetélkedőkön ismerkedhettek meg a tűzoltási technikákkal. Az eseményen több mint hatvan gyerek vett részt. Az érdeklődők nemcsak Bajsáról, hanem Bácskossuthfalváról, Martonosról, Kishegyesről és Zentagunarasról érkeztek. A találkozón a magyarországi Egy Csepp Tűz Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a Bács-Kiskun Megyei Tűzoltó Szövetség képviselői tartottak interaktív előadásokat.

Cesznák Arnold, elnök, Önkéntes Tűzoltó Testület, Bajsa: „Elsősorban, hogy egy kicsit az önkéntes tűzoltóskodást reklámozzuk, és próbáljuk a fiatalabb generációkba elhinteni az ötletet, hogy esetleg a későbbiekben foglalkozzanak hasonló tevékenységgel. Ezenkívül a játékos versenyszámokkal próbáljuk már előrevetíteni a későbbi versenyszámokat, amelyek a nagyobb korcsoportoknál már megtalálhatóak.”

Bajsa
önkéntes tűzoltó
családi nap

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.