Ugrás a tartalomra

Rogov: Eddig nem látott intenzitással lövik az ukránok Enerhodar városát

2022.09.24
21:20
Forrás
Tanjug
Enerhodar városát eddig példátlan intenzitású ágyútűz alá vették az ukrán erők, hogy megfélemlítsék a civil lakosságot és meghiúsítsák a népszavazást – állítja a Mi Oroszországgal vagyunk mozgalom vezetője, Zaporizzsja főtanácsának tagja.

A RIA Novosti jelentése szerint délután kezdték meg az Enerhodar elleni támadást. A jelentés szerint a célpontok a szavazóhelyek voltak. Emellett találat érte a Mi Oroszországgal vagyunk mozgalom székházát is. Enerhodar városát eddig példátlan intenzitású ágyútűz alá vették és a lakónegyedeket is találat érte – jelentette ki Vladimir Rogov.. Hozzátette, a Volodimir Zelenszkij rezsim gondolkodás nélkül hajtja végre az utasításokat. A céljuk, hogy megfélemlítsék a lakosságot és minél több vért ontsanak, hogy meghiúsítsák a népszavazást - hangsúlyozta Rogov.

orosz-ukrán háború
Ukrajna

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.