Ugrás a tartalomra

Tíz kilométeres kamionsor a horgosi és a kelebiai határátkelőn is

2022.09.29
11:25
2022.09.29
13:47
Forrás
Közlemény
A teherautók 15 órát várakoznak a határátlépésre.

Mintegy 10 kilométeres kamionsor alakult ki a Horgos-Röszke autópálya és a Kelebia-Röszke határátkelőn is Magyarország irányába. A tehergépkocsik akár 15 órát is várakoznak, hogy átjussanak. A szerb határrendészeti szervek közleménye szerint a horgosi autópálya- és a kelebiai átkelő kapacitása naponta mintegy 1000 tehergépkocsi lenne, azonban a magyar oldalon csak 300-at engednek át, és mint írják, ezért halad lassan a forgalom.

kamionsor
Horgos-Röszke autópálya-határátkelőhely

Most

07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.
19:37, Frissítve: 07:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.