Ugrás a tartalomra

Új iskolaszéki tagok Kishegyesen

2022.09.30
13:27
2022.09.30
16:55
Forrás
Pannon RTV
Új iskolaszéki tagok kerülnek a kishegyesi székhelyű Pán Péter Iskoláskor Előtti Intézménybe - erről is döntöttek Kishegyes Község Képviselő-testületének ülésén.

A képviselők emellett arról is határoztak, hogy az önkormányzat tulajdona három ingatlannal bővül - emelte ki az ülést követően Sárközi István, a kishegyesi KKT elnöke: Elfogadtuk a Pán Péter Iskoláskor Előtti Intézmény tavalyi munkabeszámolóját, valamint a jövő évi tervét. Mindhárom iskolában lejárt az iskolaszéki tagoknak a mandátuma és ezeket megújítottuk, tehát új iskolaszéki tagokat nevetünk ki a bácsfeketehegyi, a kishegyesi és a szikicsi iskolába. Szeretném megemlíteni, hogy az önkormányzat tervbizottságának egy új ügyrendjét fogadtuk el. Az önkormányzat két esetben ingatlant tulajdonított el és egy ingatlant vásárolt a saját közvagyonába.

Kishegyes
képviselő testület
Sárközi István

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.