Ugrás a tartalomra

Autós, illetve biciklis gyerekülésre pályázhatnak a magyarcsernyeiek

2022.10.02
09:02
Forrás
Magyar Szó
A magyarcsernyei önkormányzat saját forrásokból biztosítja a támogatást.

A magyarcsernyei önkormányzat közzétette, hogy autós gyerekülésre az lehet jogosult, akinek gyermekei 2020. december 31-e után születtek. Bicikliülésre azok a szülők pályázhatnak, akiknek a gyereke elmúlt egyéves, de még nem töltötte be az 5. életévét. További feltételként szabták meg, hogy legalább az egyik szülőnek saját gépkocsival és állandó lakcímmel kell rendelkeznie a község területén.

A dokumentációt személyesen vagy postai úton lehet átadni. A postacím: Magyarcsernyei Önkormányzat, JNA 110., 23218 Magyarcsernye. A borítékokon fel kell tüntetni: „Za dodelu auto sedište bebe/dece” vagy a másik támogatás esetében „Za dodelu sedišta za vožnju dece biciklom”.

A pályázatokat a magyarcsernyei önkormányzat önerőből pénzeli.

gyerekülés
Magyarcsernye
pályázat

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.