Ugrás a tartalomra

Ingyenes koncertek október 8-án a Szabadság téren

2022.10.04
10:17
Forrás
MTI
Hatórányi ingyenes koncertet rendeznek október 8-án a budapesti Szabadság téren. A műsorban magyarországi sztárok és feltörekvő tehetségek együtt lépnek színpadra.

A Yettel Stage platform azzal a céllal hozta össze a befutott zenészeket a zenei pályájuk elején járó bandákkal, hogy lendületet adjon a kezdőknek. Fellép Majka, a Punnany Massif, a Margaret Island, valamint Perrin, a Kacaj és a Pontiac - közölték a szervezők.

A program keretében a legkülönbözőbb stílusterületekről érkező ismert hazai előadók maguk ajánlottak tehetségeket, akiknek szívesen egyengetnék az útjukat. A pártfogoltak népszerűsítése mellett a kérés az volt, hogy olyan zenekart válasszanak mentoráltnak, amellyel közös régióból, városból származnak.

Majka a hazai soul és funky színtér fiatal és karakteres képviselőjét, Perrint karolta fel, a Margaret Island a bluesos dallamokból építkező Pontiac-ot választotta, az autentikus népzenét és a popot vegyítő Kacaj zenekarra a Punnany Massif figyelt fel.

A program idén nyáron ingyenes koncertsorozattal indult, a három feltörekvő zenekar a kommunikációs támogatás mellett egy-egy videóklipet is kapott. Ezek már láthatóak: valamennyi vezérfonala egy utazás - hol képletesen, hol pedig ténylegesen utaznak benne a zenészek, beköszön a pécsi próbaterem, a kisvárosi panelvilág vagy a balatoni táj.

Az október 8-i ingyenes Yettel Stage 5G koncert online streamen is követhető lesz a szolgáltató Facebook-oldalán.

koncert

Most

21:59, Frissítve: 22:34

Megérkezett Belgrádba a kínai elnök

A kínai elnök gépét szerbiai felségjelzésű MiG-29-es vadászgépek kísérték a Nikola Tesla repülőtérig, ahol a szerb hadsereg gárdája sorakozott fel a tiszteletére.
17:17, Frissítve: 19:39

Ma kiderül, kik vihetik haza az ajándékokat!

A Közügyek kérdésére csaknem ötszáz válasz érkezett Vajdaság szinte minden részéből. Mai műsorunkban kiderül, hogy ki csobbanhat a családjával Mórahalmon. Nézzék a 18 óra 10 perckor kezdődő műsorunkat.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.