Ugrás a tartalomra

Változó felhőzet, 20 fok alatti hőmérsékletek a jövő héten

2022.10.09
08:37
Forrás
hidmet.gov.rs
Keddtől a csúcshőmérséklet már nem éri el a 20 fokot.

Vasárnap viszonylag sok lesz a felhő az égen, de a reggel szórványosan előforduló eső után napközben már nem valószínű csapadék. Némi napsütésben is lesz részünk. 22 fok körül várható a csúcshőmérséklet.

Hétfőn változóan felhős időre van kilátás, több napsütésre számíthatunk. A legmelegebb órákban 21 fok lehet.

Kedden változékony időben lesz részünk. Rövid időszakokra ugyan kisüthet a nap, de többször megnövekszik a felhőzet, záporok is lehetségesek. 20 fok alatt marad a hőmérséklet.

Szerdán és csütörtökön is a keddihez hasonló idő lesz. Többször takarják felhők az eget, csapadék is eshet, főleg csütörtökön. A levegő hőmérséklete 20 fok alatt, 18 fok körül alakul.

időjárás
hőmérséklet
csapadék

Most

07:46, Frissítve: 07:53

Húsvét másnapját ünneplik az ortodox hívek

Az ortodox húsvéthétfőhöz Szerbiában számos népszokás kötődik. Egyes szokások a mai napig fennmaradtak eredeti formájukban, mások ugyanakkor módosultak, vagy teljesen a feledésbe merültek az ortodox hívek körében.
07:38, Frissítve: 07:43

Ma van Đurđevdan

A Juliánusz naptár szerint április 23-án, a Gergely naptár szerint május 6-án van Szent György napja.
18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.