Ugrás a tartalomra

Szavakká formálni az érzelmeket

2022.10.12
07:06
2022.10.12
17:01
Forrás
Pannon RTV
Ha két embernek közös a sorsa, akkor hiába küzdenek az érzéseik ellen, végül úgyis egymásba olvadnak útjaik.

Ezt a sort emelte ki Hugyec Anikó magyarkanizsai író az általa írt két romantikus kötetből, a Túl kevés idő és a Túl hosszú út című regényből. A kétrészes könyv egy érzelmes történetet dolgoz fel, így hamar közkedveltté vált az olvasók körében. Anikót nemcsak az olvasók motiválják, hanem a tudat, hogy első kötetét Dugonics András Irodalmi Díjra is jelölték, a folytatást pedig az Év Könyvének. Könyvbemutatóján az is kiderült, hogy hamarosan egy új, az előző kettőtől független könyv is elkészül.

Hugyec Anikó, író: „Ez egy romantikus történet alapjait véve, ami a lélek legmélyére kalauzolja el az olvasókat, illetve olyan magasságokba visz, hogy szükség van a zsebkendőre, én azt mondom, és az olvasóim is azt mondták, hogy az legyen kéznél. Nagyon lelki, érzelmi utazás mindkét regény. Nekem fontos, hogy az érzelmeket szavakká tudjam formálni és ezen a vonalon szeretnék maradni a továbbiakban is.”

Hugyec Anikó
könyvbemutató

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.