Ugrás a tartalomra

Vonatbaleset Magyarországon - öt ember állapota súlyos

2022.10.14
14:06
2022.10.14
15:04
Forrás
Pannon RTV
Vonatbaleset történt reggel Magyarországon, Pest megyében. Több utas és a vonattársaság munkatársai is megsérültek. Egyes értesülések szerint a baleset következtében a mozdonyvezető a roncsba szorult.

A magyar Országos Mentőszolgálat újságírói megkeresésére közölte, hogy a baleset helyszínére 9 mentőautót és egy mentőhelikoptert riasztottak. Hozzátették, a vonatbalesetben 19 ember sérült meg, közülük ötöt súlyos állapotban szállítottak kórházba.

A vonaton 22-en utaztak. A szerelvény egy tehergépjárművel ütközött, amely következtében a motorkocsi egy tengellyel kisiklott – tájékoztatott a Mávinform.

A személyvonat Balassagyarmatról indult Aszódra, a baleset a Pest megyei Iklad-Domony felső megállóhelynél történt, egy andráskereszttel megjelölt vasúti átjáróban.

MÁV
vonatbaleset

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.