Ugrás a tartalomra

Férfi kézilabda Eb-selejtező: Szerbia magabiztos győzelme Szlovákiában

2022.10.16
19:54
Forrás
Pannon RTV
A szerb férfi kézilabda-válogatott 21-27-re nyert Szlovákia vendégeként az Európa-bajnoki selejtezősorozat második fordulójában.

A szerb csapat szerezte a találkozó első gólját és onnantól ki sem engedte a vezetést a kezéből. A félidőben már 4 góllal vezettek (12:16). A második játékrészben tovább növelték előnyüket. 8 góllal is vezettek, de a szlovák csapatnak sikerült faragnia a hátrányából, így a mérkőzés 21:27-es eredménnyel ért véget. A szerb csapat két forduló után hibátlan a selejtezősorozatban, de így is csak másodikak a csoportjukban, mert a norvégok jobb gólkülönbségüknek köszönhetően megelőzik őket. A EB-selejtezők márciusban folytatódnak, Szerbia csapata március 8-án Norvégia csapatát látja vendégül, három nappal később pedig idegenben csapnak össze a csoportelsővel. A csoportok első két-két helyezettje, valamint a nyolc csoport négy legjobb harmadikja jut ki a 2024-es németországi kontinenstornára.

kézilabda

Most

07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.