Ugrás a tartalomra

Sportcsarnok épül Törökkanizsán

2022.10.20
15:19
2022.10.20
20:53
Forrás
Pannon RTV
Több mint 2000 négyzetméteres sportcsarnok épül Törökkanizsán a tartomány támogatásával. A csarnok kevesebb mint két év alatt elkészülhet az illetékesek szerint.

Törökkanizsa azon kevés vajdasági község közé tartozik, amely nem rendelkezik saját sportcsarnokkal, annak ellenére, hogy a községben számos sportegyesület tevékenykedik.

Radovan Uverić, Törökkanizsa polgármestere: „Úgy gondolom, hogy a csarnok teljesíteni fogja a célját, megtelik, és remélem, hogy más önkormányzatok is kapnak, amelyek eddig nem rendelkeztek sportcsarnokkal. Régóta dolgozunk ezen a projekten, volt egy sikertelen próbálkozás, de ezúttal biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz, ma aláírtuk a szerződéseket a kivitelezővel, és várhatóan a megadott határidőn belül elkészül a csarnok.”

A sportcsarnok 600 nap alatt elkészülhet. A befektetés költsége több mint 638 millió dinár.

Igor Mirović, a Tartományi Kormány elnöke: „Fontos, hogy a fiatalok, a sportolók, és a számos sportegyesület használhassák a csarnokot, hogy Törökkanizsán maradhassanak, fejlődjenek, fejleszthessék a klubjaikat, és mindenekelőtt, hogy a fiataloknak legyen helyük, ahol a sport, a sportszerűség fejlődése révén megtalálják állandó lakhelyüket Törökkanizsán.”

A közeljövőben sportcsarnok épülhet Titelen és Karlócán is - tette hozzá Mirović.

sportcsarnok
Törökkanizsa
Radovan Uverić
Igor Mirović

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.