Ugrás a tartalomra

Fiatalkorú irányította a migránscsempészést

2022.10.20
15:24
Forrás
police.hu
Egy 17 éves szegedi fiú és egy évvel idősebb barátnője szervezte határsértők csempészését és szállítását Szegeden, a rendőrök elfogták őket - közölte a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság ma a rendőrség honlapján.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövetők április és október között szervezték és irányították határsértők csempészését és továbbszállítását Budapestre. A nyomozók azonosították az illegális tevékenységet irányító 17 éves szegedi fiút és 18 éves barátnőjét, akiket kedd reggel elfogtak.

A csoport harmadik tagját is elfogták, őt szintén kihallgatták gyanúsítottként, és őrizetbe vették. Ellenük bűnszövetségben elkövetett embercsempészés bűntett gyanúja miatt indult eljárás, a rendőrök kezdeményezték a letartóztatásukat.

Szeged
migráns
embercsempész

Most

11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.