Ugrás a tartalomra

BL – 8 mérkőzés, 23 gól - VIDEÓ

2022.11.02
15:11
2022.11.02
15:19
Forrás
nso.hu
23 gól született a labdarúgó Bajnokok Ligája keddi játéknapján.

Az A csoportban a már biztos továbbjutó Liverpool 2:0-ra verte az olasz Napolit, amely így is csoportelső lett.

A skót Rangers pedig ismét kikapott az Ajaxtól, így pont nélkül zárt a BL-ben.

A B csoportban a Porto 2:1-re legyőzte az Atlético Madridot, amely így az Európa ligában sem folytathatja, helyettük a német Bayer Leverkusen lesz ott, amely gól nélküli döntetlent ért el a Brugge ellen.

A C csoportban a német Bayern München ismét győzött, 2:0-ra verte az olasz Intert. A korábban búcsúzó Barcelona pedig 4:2-re verte a cseh Viktoria Plzent.

A D csoportban elképesztő izgalmak után dőlt el a két továbbjutó sorsa. Az Eintracht Frankfurt hátrányból fordítva 2:1-re legyőzte a Sportingot idegenben, a Tottenham pedig ugyanilyen különbséggel nyert Marseilleben, így a németek és az angolok jutottak tovább.

Ma is lesznek BL-meccsek. Az egyik legizgalmasabb mérkőzésnek a Leipzig és a Sahtar Doneck összecsapás ígérkezik, akik egymás ellen döntik el a továbbjutó sorsát.

BL
Bajnokok Ligája
Liverpool
Napoli
Ajax
Porto
Atletico Madrid
Brugge
Bayern München

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:48, Frissítve: 11:31

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt, 2023. május 3-án gyászba borult Szerbia. Ezen a napon történt ugyanis az az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában, amelyben 9 gyermek és egy felnőtt vesztette életét.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.