Ugrás a tartalomra

Hitünk - 2022.11.06.

2022.11.06
16:06
2023.11.26
09:52
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV vallási műsora

A reformáció 505. évfordulóját ünnepelték október utolsó vasárnapján a bajsai evangélikus templomban, ahol ünnepi istentiszteletet tartottak, valamint megkoszorúzták a reformáció fáját. Terménybetakarítási hálaadást tartottak a zentai Jézus Szíve templomban. A hívek hálát adtak a Jóisten kegyelméért és mindazért, amit a föld érlelt az emberek javára. Fennállásának 50. évfordulóját ünnepli idén a törökfalui Szent Gellért Plébániatemplom. A jeles esemény alkalmából ünnepi szentmisével és műsorral is kedveskedtek a szervezők az egybegyűlteknek.

Dolinszky Gábor
Dolinszky Márta
reformáció
Ivković Róbert
Solymosi Judit
Nagy Némedi Ágoston
Molnár József
Kormányos Zoltán
Hitünk

Kapcsolódó tartalmak

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.