Ugrás a tartalomra

Felkészült a télre a szabadkai befogadóközpont

2022.11.16
13:21
2022.11.16
13:26
Forrás
subotica.com
A szabadkai befogadóközpont készen áll a télre, a hatóságok nem fogják engedélyezni azt, hogy az illegális bevándorlók, bárhol a város területén sátrakat állítsanak fel - nyilatkozta a szabadkai sajtónak Bojan Šoralov.

Az észak-bácskai körzetvezető elmondta, a rendőrök folyamatosan ellenőrzik a csoportokban mozgó bevándorlókat, a szálláshelyeket, amelyekben megszállhatnak. Szavai szerint az elmúlt időszakban megfeleződött a migránsok száma a befogadóban, ez pedig a hatékony hatósági intézkedés eredménye.

8 nappal ezelőtt 440 migráns volt a központban, most ez a szám 220. Szabadka területén 850 illegális bevándorlót tartanak számon - de ez folyamatosan változik - húzta alá Šoralov. Szavai szerint a rendőrök folyamatosan terepen vannak, azokat a szállókat pedig, amelyek nem tartják be a szabályokat, bezárják és megbüntetik. Eddig 17 ilyen eset történt - tette hozzá.

Szabadka
Szabadkai befogadóközpont
Bojan Šoralov

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.