Ugrás a tartalomra

Péntek délutántól havazhat a Mátrában, a Bükkben és Zemplénben

2022.11.18
13:35
Forrás
MTI
Már a havazás előtt sózzák az utakat az érintett magyarországi megyékben.

Az időjárási előrejelzések alapján péntek délutántól kezdődően az Északi-középhegységben, vagyis a Mátra, a Bükk és a Zemplén magasabban fekvő területein több centiméteres hóréteg várható, és ezen térségek alacsonyabb síkvidéki részein is kialakulhat vékony hólepel. A Magyar Közút november 10-e óta már téli üzemmódban dolgozik, ennek megfelelően a szükséges előszórási, preventív sószórási munkákat is elvégzi még a havazás előtt az érintett megyékben. Ha a friss hó eléri a 3-5 centimétert a burkolaton, akkor kezdődhetnek majd az ekézési munkák.

havazás
sószórás

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.