Ugrás a tartalomra

Megvan a foci-vb első továbbjutója

2022.11.26
19:16
Forrás
nso
A francia válogatott 2–1-es győzelmet aratott a dánok ellen a labdarúgó-világbajnokság D-csoportjának második fordulójában.

A címvédő ezzel kiharcolta a továbbjutást, Kylian Mbappé duplájának köszönhetően biztosan ott lesz a kieséses szakaszban.

A világsztár a 61. és 86. percben köszönt be. A dán Christensennek csak az egyenlítésre futotta nem sokkal az első francia gólt követően, a 68. percben.

A meccs első játékrésze viszonylag unalmasra sikeredett, a második félidő sokkal parádésabb párharcot hozott, és helyzetekben sem volt hiány. A csoportban a második helyre még akár Ausztrália és Dánia és odaérhet.

Katar 2022
labdarúgó-világbajnokság
foci-vb
Franciaország
Dánia

Most

09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.
07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.