Ugrás a tartalomra

Horgos adventi koszorúján is lángra lobbant az első gyertya

2022.11.27
20:39
2022.11.27
21:03
Forrás
Pannon RTV
A településen színes, élményekkel teli adventi időszakkal kapcsolatos foglalkozásokkal, műsorokkal készülnek az érdeklődők számára az elkövetkező hetekben.

A horgosi Fény-Bárka napközi védencei ünnepi műsorral készültek advent első vasárnapjára, amit elő is adtak a helyi Művelődési Ház előtti téren. Majd az ő közreműködésükkel meg is gyújtották az adventi koszorún az első gyertyát. Vásár Róbert, felhasználó, Fény-Bárka napközi, Horgos: „Egymásba karolunk, énekelünk és zene közben tartjuk a gyertyát.”

A horgosiak az elkövetkező hétvégékén sem maradnak adventi program nélkül. Az ünnepi kavalkád mellett minden hétvégén sor kerül a gyertyagyújtásra is. Sós Nóra, programkoordinátor, Művelődési Ház, Horgos: „Családi programokkal készülünk. Néhány helyünk még van és lehet jelentkezni az ajtódíszkészítő-műhelyfoglalkozásra, ahol élő zöldes ajtódíszt lehet majd készíteni, ez lesz december első hétvégéjén a program, valamint december második hétvégéjén, advent harmadik vasárnapján Süssük ki Horgost! elnevezéssel mézeskalács foglalkozás lesz.”

Az ünnepi eseménysorozat pedig december 23-án, a falukarácsonnyal zárul majd.

Horgos
Magyarknizsa
advent
Sós Nóra

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.