Ugrás a tartalomra

Férfi tenisz-világranglista: Fucsovics 11 helyet javított

2022.11.28
14:27
2022.11.28
14:32
Forrás
MTI
Három magyar található az első 200-ban.

Az olaszországi Andriában rendezett tornán elődöntős Fucsovics Márton 11 helyet javított, s így 87.-ként zárja az évet a férfi teniszezők világranglistáján. Fucsovicsnak az elődöntő jelentette a végállomást az olaszországi Andriában zajló, 45 ezer euró összdíjazású keménypályás férfi tenisztornán. A világranglistán 98. magyar játékos szombaton a kazah Mihail Kukuskinnal (223.) találkozott a négy között, és két szettben, 6:4, 6:4-re alulmaradt. Fucsovics egy hete Pozsonyban megnyert egy hasonló kategóriájú Challenger-versenyt, a magyar szövetség beszámolója szerint mostani teljesítményével további 11 helyet javít az ATP-rangsorban és a 87. helyen zárja majd az évet.

Az első 200-ban változatlanul további két magyar található, Piros Zsombor a 166., Marozsán Fábián pedig a 173. Az élen nem történt változás, továbbra is a spanyol Carlos Alcaraz vezet honfitársa, Rafael Nadal, valamint a norvég Casper Ruud előtt. Az ötödik helyen áll a szerb bajnok, Novak Đoković.

Fucsovics Márton

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.