Ugrás a tartalomra

A Juhász zenekar húzza a talpalávalót a VM4K-ban

2022.11.28
21:33
Forrás
Pannon RTV
November 30-án, szerdán ismét táncházat tartanak a Juhász zenekarral a VM4K-ban.

A havi rendszerességgel megtartott események általában gyermekjátékokkal és családi táncoktatással kezdődnek - mondta el a Közügyekben Szakács Tamás néptáncoktató. Itt játékos módszerrel sajátíthatják el a résztvevők az egyszerűbb tánclépéseket.

Ezután ifjúsági és felnőtt táncház következik, ahol a Juhász zenekar húzza a talpalávalót. A táncokat oktatják is, de szabadon is táncolhatnak a résztvevők. A népzenei együttes vezetője, Juhász Gábor elmondta, hogy azokat is szívesen látják a szerdán 19 órakor kezdődő táncházban, akik nem tudnak táncolni, de érdeklődnek a magyar népi kultúra, a népzene és a néptánc iránt. A Juhász zenekar táncházait a Csoóri Sándor Alap támogatja.

Juhász Gábor
Juhász zenekar
VM4K
Szakács Tamás

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.