Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2022.11.29.

2022.11.29
18:00
2024.02.05
12:41
Forrás
Pannon RTV
Ismét borongós napok elé nézünk, a hét végére helyenként csapadék is előfordulhat.

A hajnali órákban köd és fagy is előfordulhat. A hőmérséklet 2 és 5 fok között alakul.

Az előttünk álló éjszakán megnövekszik felettünk az ég, eső azonban nem valószínű. A leghűvösebb órákban Vajdaság északi területein átlagosan 3 fokot mérhetünk, délebbre haladva viszont 1-2 fokkal enyhébb lehet a hajnal.

Szerda reggelre már kevesebb helyen képződhet pára és köd. Néhol kis időre kisüthet a nap is, azonban többnyire borult lesz a ég. Többnyire 8 fokot mérhetünk a délutáni órákban, Nagykikindán és Újvidéken pedig 9 fok lesz délután.

A hét második felében is marad a borongós időjárás térségünkben, Pénteken és szombaton a hőmérséklet 2 és 5 fok között alakul. A hétvégére némileg felmelegszik a délutáni hőmérséklet, 7 és 8 fok körüli csúcsokat mérhetünk. Vasárnap helyenként csapadék is előfordulhat.

Változékony időjárás jellemzi majd a környező országok tájait szerdán. Bukarest, Zágráb és Szófia környékén megnövekszik a felhőzet, a hőmérséklet sem haladja meg az 5 fokot. A legmagasabb hőmérsékletet Podgoricán mérhetjük, itt akár 10 fokra is felkúszhat a hőmérő higanyszála szerda délután.


 

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.
19:37, Frissítve: 07:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.