Ugrás a tartalomra

Összegyűlt a pénz a kis Leónak

2022.11.30
10:15
Forrás
Facebook
Adták hírül a Vajdasági jótékonysági licitcsoportban.

A mi Leónk is csatlakozhat győzteseink táborába, hiszen hála a jó szívű embereknek és az összefogás erejének elérte kitűzött célját - olvasható a bejegyzésben. Az ötéves szabadkai kisfiú súlyos betegségben szenved, amelyre még mindig nincs gyógymód, de az őssejtkezelések és más típusú terápia lelassíthatja a folyamatot, így jelentős időt kaphat, amíg a hatékony gyógyszer és terápia keresése folytatódik. Leo veseproblémákkal is küzd. A család a jóakaratú emberek segítségét kérte, hiszen rengeteg pénzbe kerülnek a kezelések és az utazás költségei. Most azonban kicsit fellélegezhet a család, hiszen több mint 3 millió dinár gyűlt össze.

Vajdasági jótékonysági licit
Leo Milić

Most

07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.