Ugrás a tartalomra

Elismerés a Vajdaság Erdői Közvállalatnak

2022.12.02
16:59
Forrás
Közlemény
A fenntartható turizmus miatt kapott elismerést a Vajdaság Erdői Közvállalat Brüsszelben.

A díjat Kókai Roland, a közvállalat igazgatója vette át. Azok között, akik gratuláltak az elismeréshez, az elsők közt volt Deli Andor, EP-képviselő is. A Vajdaság Erdői Közvállalat még 2013-ban döntött a fenntartható turizmus megvalósítása mellett, ezért folyamatosan figyelmet fordított erre a területre. A mostani díjat a Felső-Dunamellék Természetvédelmi Rezervátumban kialakított fenntartható turizmus miatt kapták.

Vajdaság Erdői Közvállalat
Kokai Roland

Most

07:48, Frissítve: 07:59

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt történt az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában. Egy 13 éves fiú reggel fél 9-kor, apja fegyverével nyitott tüzet a biztonsági őrre, aki testével védte a tanulókat.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.