Ugrás a tartalomra

Sikeres idényt zárt a palicsi Evezős Klub

2022.12.04
14:12
2022.12.04
16:15
Forrás
Pannon RTV
Idényzáró ünnepséget tartott a palicsi Evezős Klub a Vigadó épületében szombat délután.

Az eseményen visszaemlékeztek az év kiemelkedő sikereire, és a legjobb sportolókat is díjazták. Szabó András, a palicsi Evezős Klub elnöke elmondta, büszke sportolóira és arra, hogy a fiatalok, ahol csak megjelentek, mindig éremmel tértek haza.

Egyébként idén összesen 128 érmet szerzett a klub. A jövő évi tervekről is szó esett: szeretnék magasabb szintre emelni a sportágat.

Szabó András, elnök, Evezős Klub, Palics: „A palicsi Evezős Klub idén 102 éves. A százéves évfordulót nem tudtuk megtartani, mert a covid ideje alatt volt. De úgy döntöttünk, hogy most azt is pótoljuk sportolóinknak és persze kifelé, a szülőknek, akik támogatják a palicsi Evezős Klubot. Az eredményeinkről, annyit tudnék mondani, húsz versenyen vett részt a palicsi Evezős Klub, abból 12 szerbiai versenyprogram, a fennmaradt nyolc pedig külföldi versenyek.”

Palicsi Evezős Klub
evezés
idényzáró
Vígadó

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.