Ugrás a tartalomra

Anglia is továbbjutott

2022.12.04
22:02
2022.12.04
22:07
Forrás
M4sport, MTI
Eddig teljesen papírforma szerint zajlik a világbajnokság nyolcaddöntője.

Az angol válogatott 3:0-ra legyőzte Szenegál együttesét a katari labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében.Gareth Southgate együttese a 38. percben szerezte meg a vezetést, egy mintaszerű támadás végén Jordan Henderson közelről talált a kapuba. A vezetés megszerzése lendületet adott Angliának, még az első félidő hosszabbításának utolsó percében Harry Kane gólt szerzett. A második játékrészben Bukayo Saka az 57. percben szépen perdített a kapuba, így megszerezte csapata és maga harmadik gólját a világbajnokságon. Érdemi dolog már nem történt a mérkőzés hátralevő részében.

Anglia magabiztosan bejutott a legjobb nyolc közé, ahol majd a lengyeleket 3:1-re legyőző, címvédő Franciaország lesz a Háromoroszlánosok ellenfele.

Katar 2022
foci vb
labdarúgó világbajnokság

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.