Ugrás a tartalomra

Földcsuszamlás Kolumbiában, sokan meghaltak - VIDEÓ

2022.12.06
07:49
2022.12.06
07:55
Forrás
Szerbiai RTV
Földcsuszamlás sodort el egy autóbuszt Kolumbiában. Legkevesebb 33 áldozata van a tragédiának. Kilenc embert sikerült megmenteniük.

A földcsuszamlás a heves esőzésnek tudható be. A helyi belügyminiszter a sajtót arról tájékoztatta, hogy egyelőre 33 holttestet találtak, köztük három kiskorút.

A kilenc megmentett utasból négyen kritikus állapotban vannak.

Gustavo Petro, Kolumbia elnöke tragédiának nevezte az esetet, valamint biztosította az érintett családokat a kormány támogatásáról.

Kolumbiában szokatlanul csapadékos az idei esős évszak, amelyet a La Nina légköri jelenség számlájára írnak.

2022-ben több mint 216 emberéletet követeltek és 538 ezer embert tettek földönfutóvá a heves esőzések a kormány által közzétett adatok szerint. További 48 embernek nyoma veszett az országban.

földcsuszamlás
Kolumbia

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.