Ugrás a tartalomra

Hazaküldték a vb-ről az argentin-holland meccs játékvezetőjét

2022.12.12
11:52
Forrás
nemzetisport.hu
Nem kap több meccset a katari labdarúgó-világbajnokságon Mateu Lahoz, a Hollandia–Argentína negyeddöntőn bíráskodó spanyol játékvezető.

A FIFA hazaküldte a vb-ről, így több meccset már biztosan nem vezet. Lahoz nem tudta kordában tartani a játékosok indulatait a péntek esti találkozón, 15 sárga lapot osztott ki, egy holland játékost pedig a lefújás után állította ki. Lionel Messi a meccs után éles szavakkal kritizálta a játékvezetőt, szerinte Mateu Lahoz „nem nőtt fel a meccs tétjéhez, ilyen meccsre ilyen bírót nem lenne szabad nevezni”. Lahoz neve így is beíródott a történelemkönyvekbe, hiszen korábban egyetlen vb-meccsen sem mutattak fel ennyi sárga lapot.

Holnap este Argentina és Horvátország csap össze a katari világbajnokság elődöntőjében. Franciaország ellenfele pedig Marokkó lesz a szerdai elődöntőben. Ez utóbbi egyébként az első afrikai válogatottként jutott a négy közé a világbajnokságok történetében. A finálét a győztesek vasárnap délután játsszák. Az elődöntők vesztesei szombaton a bronzéremért mérkőznek.

foci vb
foci-vb
labdarúgó
labdarúgó világbajnokság
Katar 2022
Katar 2022

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.