Ugrás a tartalomra

Tűz ütött ki Temerinben

2022.12.13
15:24
2022.12.13
16:34
Forrás
Pannon RTV
Az éjszakai órákban tűz ütött ki Temerinben a Népfront és az Újvidéki utca kereszteződésének közelében, robbanás is tapasztalható volt. Az újvidéki és temerini önkéntes tűzoltó csapatok együttes erővel, több órán keresztül próbálták eloltani a tüzet.

A felvételeken is jól látszik, hatalmas lángokkal égett az épület. Jól kivehető, hogy robbanás is tapasztalható volt. Az látszik, ahogyan egy férfi megijed a robajtól, majd elkezd távolodni a tűztől.

A lángokkal még a kora reggeli órákban is harcoltak a tűzoltók, és végül megakadályozták a tűz terjedését.

Még reggel is kint voltak a terepen a tűzoltók, valamint a rendőrök is. A helyszínen megtudtuk, hogy valamikor éjfél körül ütött ki a tűz a temerini főutcában, az Újvidéki utcában. A tűz egy család garázsából indult, majd tovább terjedt a szomszéd raktárra is. Szerencsére nincsenek sérültek, de két család is nagy anyagi károkat szenvedett.

A károsultak nem nyilatkoztak stábunknak. Még nem sikerült megállapítani, hogy valójában mi is okozta a tüzet a garázsban. A melléképület teljesen leégett és odavesztek a család járművei, de munkagépek is. Üzemanyagot is tároltak a garázsban, vélhetően ez robbant fel. A garázs melletti raktár is lángba borult. Az illetékesek egyelőre vizsgálják a tűz okait.

Temerin
tűz

Most

07:46, Frissítve: 07:53

Húsvét másnapját ünneplik az ortodox hívek

Az ortodox húsvéthétfőhöz Szerbiában számos népszokás kötődik. Egyes szokások a mai napig fennmaradtak eredeti formájukban, mások ugyanakkor módosultak, vagy teljesen a feledésbe merültek az ortodox hívek körében.
07:38, Frissítve: 08:13

Ma van Đurđevdan

A Gergely naptár szerint április 24-én, a Juliánusz naptár szerint május 6-án van Szent György napja.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.