Ugrás a tartalomra

Tartsanak a Pannon tévével, rádióval és az SZMR-rel az ünnepek alatt is!

2022.12.19
12:16
2022.12.19
13:30
Forrás
Pannon RTV
Téli műsorrács szerint sugározza mától műsorait a Pannon Televízió és a Szabadkai Magyar Rádió. A Pannon Rádió téli műsorrendje viszont egy héttel később kezdődik.

Az elkövetkező egy hónapban sok koncertfelvétellel, filmekkel, ünnepi különkiadásokkal várjuk nézőinket. Több műsorunk, például a Közügyek, a Pannon Gazda, vagy jövő héttől a Sporthétfő szünetre vonul, hogy aztán újult erővel térjenek vissza január közepétől. Ugyanakkor további közkedvelt műsoraink az ünnepi időszakban is futnak tovább: Híradóval továbbra is napi kétszer jelentkezünk, de folyamatosan robog tovább interjúműsorunk, a Szubjektív, de a Közel-kép is. A Dél-Bánát ízei szintén friss adásokkal jelentkezik, legközelebb, szerdán például egy ínycsiklandó karácsonyi menüt főzött Teri néni és Karolina. Lesz karácsonykor miseközvetítésünk Magyarkanizsáról, újévkor pedig évértékelő Pannon Reggeli módra. Egy szó, mint száz, téli rács ide vagy oda, a Pannon Televízióban az elkövetkező egy hónapban sem áll meg az élet. Tartsanak velünk az ünnepi időszakban is!

A Pannon Rádió téli műsorrendje egy héttel később, karácsony másnapján, azaz december 26-tól kezdődik és január 16-ig tart. A Reggeli csapata ebben a három hétben megérdemelt pihenőjét tölti, illetve Boros Alen műsora, a Csillaghullás helyett a Best of Csillaghullás hallható majd 16 és 20 óra között, amelyben a hallgatók által legtöbbet kért dalok szólnak a 2022-es esztendőből. Szünetre megy Kókai Mónika életmód-magazinja a FittZóna, valamint Szlacki Csilla elektronikus zenei műsora, a Csendháborítás is. Tematikus zenei műsoraink, a Rock night, a Non-Stop-Hip-Hop és a Vissza a 80-as évekbe továbbra is hallható lesz a 91.5-ön, valamint napközbeni informatív műsorunk, a Pannon Presszó korábban, 8 órakor kezdődik és 14 óráig szól majd. A háromhetes téli műsorrend idején is hallható lesz a Poplista, a Rock Idill, a Harmadik félidő és a Világsztárok estéje is.

A Szabadkai Magyar Rádióban is életbe lépett a téli műsorséma, amely egészen január 16-ig tart. Az ünnepi időszakban értékes ajándékok találnak gazdára a 107,1 MHz-en. Ebben az időszakban a Napindító reggel hét órától várja a hallgatókat. A Mozaik pedig a megszokott kezdéssel, tíz órától vár mindenkit, ám egy órával korábban, tizenöt órakor köszönnek el a szerkesztők. A Körhinta műsorvezetői szünetre mennek, ám szerdán Kiss János, azaz Manó a szokásos időben várja a zenei kéréseket. Ahogy szombatonként is. Kivétel a 24-e, hiszen akkor ünnepi kavalkáddal készül az SZMR csapata. A Kívánságműsorban pedig Búzás Zsuzsanna, december 25-e kivételével - ahol szintén ünnepi tartalmakkal készülnek a kollégák - minden vasárnap számít a figyelmükre. Az olyan népszerű műsoraink pedig mint a Muzsikál a Mozi Orosz Ildikóval vagy az Aranyalbum, a szokásos időben várja a hallgatókat: szombatonként 13 és vasárnap 20 órától.

Pannon Televízió
tél
karácsony
szilveszter
újév

Most

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.