Ugrás a tartalomra

A gázellátás fokozatosan helyreáll Szabadkán

2022.12.27
10:35
Forrás
subotica.com
A szakemberek folyamatosan dolgoznak a terepen. Több helyi lakos jelezte az este és a délelőtt folyamán, hogy még mindig nincs gáz a rendszerben - írja a Subotica.com.

Egyes lakóépületekben a mérőórák nem kapcsolódtak vissza rendesen a rendszerhez és ezért mutatják azt, hogy nincs gáz. A Szabadkai Gázművek illetékesei arra kérik a lakosságot, hogy a YouTube csatornájukon található videós instrukciókat követve próbálják meg saját maguk is üzembe helyezni a gázrendszert. Kiemelik: meg kell próbálni aktiválni a kapcsolót, amely automatikusan leáll, ha nincs gáz a rendszerben. Ez legtöbbször bekapcsol, ha ismét van gáz, de néha további beavatkozásra van szükség. Hozzáteszik: a csapatok a terepen vannak és igyekeznek mindenkihez eljutni. Amennyiben segítségre van szükségük több telefonszámot is tudnak hívni, ezek a 024/641-211, 064/114-28-96 és 0800/100-202.

gáz
gázellátás
Szabadkai Gázművek Kommunális Közvállalat
Szabadkai Gázművek

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.