Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2022.12.28.

2022.12.28
18:00
2024.02.05
12:41
Forrás
Pannon RTV
Kellemes, szép időt jósolnak a meteorológusok az év utolsó napjaira. Csak fátyolfelhők szűrhetik a napsütést.

Szombaton és vasárnap Vajdaság déli területein lehet ködös a hajnal, napközben viszont 10 fok feletti értékeket mérhetünk. Csapadékra nincs kilátás.

Éjszaka sem lesz nagy lehűlés, a hőmérséklet nem csökken 0 fok alá, 2 és 3 fok között ingadozik. Tiszta lesz felettünk az ég, esni nem fog.

Holnap napközben kellemes 10 és a feletti értékeket mérhetünk Vajdaság területén, Nagykikinda kivételével. Ott ugyanis a maximumok 9 fok körül alakulnak. Változóan felhős-napos idő várható, a legtöbbet délen és nyugaton süthet a nap. A felhők pedig többnyire északon és keleten árnyékolják a napot. Csapadék nem valószínű.

Ami a négynapos előrejelzést illeti pozitív információkkal szolgálhatunk. Kitart a szép idő az év utolsó napjaira is. Nem kell tartanunk attól sem, hogy esni fog. Pénteken főként az északi, keleti és nyugati területeken lesz több felhő az égen, a középső és déli tájakon verőfényes napsütés lesz a jellemző. A legalacsonyabb hőmérséklet 2 fok körül alakul, amit Belgrádban mérhetnek, de egyre északabbra haladva melegszik az idő. Szabadkán akár 7 fokot is mutathat a hőmérő délelőtt. Ami a maximumokat illeti 12-13 fok körül alakulnak. A napok előrehaladtával egyre melegebb lesz, szombaton 14, vasárnap 15, hétfőn pedig 16 fok várható délután.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:56, Frissítve: 07:18

Palicson is hódított a Semmelweis

Meghódította a mozikat Magyarországon a Semmelweis című film, erről tanúskodnak a magyar Nemzeti Filmintézet által még idén február közepén nyilvánosságra hozott adatok.

Népszerű

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.