Ugrás a tartalomra

Drog és gépfegyver karácsonyra - VIDEÓ

2023.01.07
20:34
2023.01.07
21:29
Forrás
Közlemény
Drog előállítása, kábítószer-kereskedelem, valamint fegyverhordás, -tartás és -kereskedelem, illetve robbanószerekkel való kereskedés miatt a belgrádi rendőrség letartóztatta a '98-as születésű J.N.-t.

Az akcióegységek Rušanj helységben a gyanúsított átkutatásával 400 gramm növényi anyagot találtak, a gyanú szerint marihuánát, 4 nagyobb és 19 kisebb csomagolásban. Az elkapott személy autójának átrázásával gépfegyverre, rövidített csövű puskára, pisztolyokra és több lőszerre leltek. A gyanúsítottat 48 órás őrizetbe helyezték, majd büntetőfeljelentés tesznek ellene a belgrádi főügyészségen.

drog
fegyver

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.