Ugrás a tartalomra

Áttöltik az ammóniát a kisiklott vagonokból Pirotnál

2023.01.08
13:16
Forrás
Tanjug
Megkezdték ma annak a ciszternának a kiürítését, amelyet az a tehervonat szállított, amely még tavaly december 25-én siklott ki Pirot közelében.

A felborult ciszternákban ammóniát szállítottak, amely kiszivárgott, több mint 50-en mérgezéses tünetekkel egészségügyi ellátásra szorultak. Pirot város területén azóta, tehát már két hete, rendkívüli helyzet van érvényben. 4 ciszternából kell eltávolítani az ammóniát, most még csak az egyikből kezdték meg a gáz áttöltését egy kamion ciszternájába. Amint a következő néhány napon eltávolítják az ammóniát a fennmaradt 3 tartályból is, feloldhatják a rendkívüli helyzetet Pirot város területén.

ammóniaszivárgás
ammónia
Pirot

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.