Ugrás a tartalomra

Újraindulunk

2023.01.23
07:05
2023.01.23
15:34
Forrás
Pannon RTV
Mától indul a tavaszi műsorrács a Pannon Televízióban és Rádióban, valamint a Szabadkai Magyar Rádióban is.

A Pannon Rádióban ismét a reggelisekkel ébredhetnek a hallgatók, a Presszó pedig 10-től jelentkezik. A Szabadkai Magyar Rádióban korábban indul a Napindító azoknak, akik korán kelők, de más műsorok is visszatérnek. Ez igaz a televízióra is, ahol mától újra jelentkezik a Közügyek.

A viccbombákkal ébredhettek a Pannon Rádió hallgatói, hiszen a téli szünet után újra jelentkezett a Pannon Reggeli. A műsor hétköznaponként 6 és 10 óra között várja a hallgatókat. A Presszó pedig 10-től jelentkezik. A Reggeli műsorvezetőinek heti legjobb poénválogatása is újra szól majd vasárnap délelőttönként, 9 és 12 óra között.

Brasnyó Zoltán, fő- és felelős szerkesztő, Pannon Rádió: „Újra jövünk érdekes témákkal, minél több vendéggel. És annyit elárulhatok, hogy folyamatban van az arculatváltás a Pannon Rádióban, ami a hangzást illeti, a hangzást határozza meg. Erre gondolok természetesen. Ezen jelen pillanatban is dolgoznak a kollégáink. Valamint természetesen visszajön a Fitt Zóna, ez egy szombatonként hallható műsor, Kókai Móni szerkesztésében. És a Csendháborítás is, Szlacki Csilla elektronikus zenei műsora péntek esténként. Valamint jönnek a filmzenék, jönnek a 80-as, a 90-es évek zenéi, a kétezres évek zenéi. Erre mind-mind sort kerítünk és mind-mind külön műsorlistát alakítunk ki ezekre a tematikus estékre, tematikus műsorokra.”

Ami a televíziót illeti, számos műsorunk visszatér a képernyőre: ismét lesz hétköznaponként 18,10-től Közügyek, hétfőnként Sporthétfő, péntekenként pedig Pannon Gazda. Híradókkal a továbbiakban is a megszokott időpontokban jelentkezünk a televízióban. De nem csak ezért érdemes velünk tartani.

Bálint Csaba, fő- és felelős szerkesztő, Pannon Televízió: „Hétfőn ugyanis az elkövetkező hetekben, illetve hónapokban is, egészen szerintem nyárig a Pannon Televízió dokumentum filmjeit tűzzük műsorra. Ez azt jelenti, hogy, ami az elmúlt időszakban, az elmúlt évek során készült film a mi berkeinkben, az mind műsorra kerül az elkövetkező időszakban. Ennek az időpontja mindig hétfő 21 óra, tehát a nyolc órai híradó után kerülnek műsorra.”

A Szabadkai Magyar Rádió is visszatér a megszokott kerékvágásba, ami azt jelenti, hogy 6-10ig Napindító, utána Mozaik 16 óráig.

Dédity Szuzanna, fő- és felelős szerkesztő, Szabadkai Magyar Rádió: „Visszatér sokak kedvence, szórakoztató műsorunk a Körhinta, ami 16:30-tól kezdődik és egészen egészen este 8 óráig szórakoztatja a hallgatókat a 107,1 MHz-en. Azok a műsorok, amelyek eddig szüneteltek, azok visszatérnek ettől a héttől, vagyis kéthetente hétfőnként a Napindító részeként jelentkezünk a Paragrafus című rovatunkkal, amiben jogi kérdésekre kaphatnak választ az érdeklődők, illetve vasárnaponként 9 és 11 óra között lesz hallható az Agrárvilág Kaszoli Violetta szerkesztésében.”

Egy szó mint száz, tartsanak velünk az elkövetkező időszakban is, mert számos jó műsorral készülünk nézőinknek és hallgatóinknak egyaránt, de honlapunkról, a www.pannonrtv.com-ról se feledkezzenek meg.

Pannon Televízió
Pannon Rádió
Szabadkai Magyar Rádió
műsorrács

Most

15:09

Húsvét Palicson

Hatodik alkalommal szervezik meg a Húsvét Palicson nevet viselő hagyományápoló foglalkozást az ortodox ünnepek alkalmából.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.