Ugrás a tartalomra

A vajdasági magyarság a jövőben is mindenben számíthat a Nemzetpolitikai Államtitkárságra

2023.01.24
18:48
2024.02.05
20:00
Forrás
Facebook
A vajdasági magyarság, amint eddig, úgy a jövőben is mindenben számíthat a Nemzetpolitikai Államtitkárság támogatására - írta Facebook bejegyzésében Potápi Árpád János.

Folytatjuk az eddigi sikeres együttműködést közös céljaink megvalósítása, a vajdasági magyar közösség erősítése és szülőföldön való boldogulásának támogatása érdekében - fogalmazott Potápi Árpád János.

Magyarország nemzetpolitikáért felelős államtitkára Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével, Fremond Árpáddal, a Magyar Nemzeti Tanács új elnökével, valamint Sárközi Istvánnal, az MNT Végrehajtó Bizottságának elnökével egyeztetett Budapesten.

Fremond Árpád elnök úrnak ezúton is szívből gratulálunk megválasztásához és sok sikert, jó egészséget kívánunk elnöki feladatainak ellátásához! - fogalmazott Potápi.

Nemzetpolitikai Államtitkárság
Potápi Árpád János

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.