Ugrás a tartalomra

Folyamatos az utánpótlás-nevelés a Vinogradarnál

2023.01.30
19:12
2023.01.30
19:57
Forrás
Pannon RTV
Megtartotta idei első közgyűlését a hajdújárási Vinogradar Labdarúgóklub.

Az ülésen egyebek között az eddig elért eredményekről és fejlesztésekről, a klub sportolóiról és a jövőbeni tervekről is szót ejtettek. 2022-ben átadták az új műfüves focipályát is, és számos érmet szereztek a focisták.

Latyák Lóránt, a futballklub elnöke elmondta, folyamatos az utánpótlás-nevelés, és az idei évre is számos tervük van.

„Próbálunk majd különböző pályázatokon pályázni, hogy olyan eszközöket tudjunk nyerni, amelyekkel esetleg korszerűsíteni és bővíteni tudjuk a klub kapacitásait. Ez mindenek előtt egy fontos szempont. Ennek kapcsán megemlíteném, hogy a nyári toborzó óta 120 utánpótlás tagunk van.”

Vinogradar Labdarógóklub
Hajdújárás
foci
közgyűlés
Latyák Lóránt

Most

14:52, Frissítve: 14:58

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.
11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.