Ugrás a tartalomra

Az USA magas rangú tisztségviselőivel találkozik Dačić

2023.01.31
11:34
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb külügyminiszter szerdán utazik Washingtonba.

Ivica Dačić szerb külügyminiszter holnap megkezdi háromnapos washingtoni látogatását, melynek során az USA magas rangú tisztségviselőivel is találkozik – közölte a külügyi tárca.

Dačić részt vesz a hagyományos imareggelin, amelyen mintegy 3500 tisztségviselő lesz jelen, köztük az amerikai elnök is. A tárcavezető megbeszélést folytat majd többek között Gabriel Escobarral, az Egyesült Államok nyugat-balkáni különmegbízottjával, és Derek Cholletval, az amerikai külügyminisztérium tanácsosával is.

Ivica Dačić
USA
Washington
látogatás

Most

07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.
19:37, Frissítve: 07:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.