Ugrás a tartalomra

Budapesten fogták el a hírhedt német szatírt

2023.01.31
17:18
2023.01.31
17:24
Forrás
police.hu
Budapesten fogták el az eislingeni szatírként elhíresült német férfit a Terrorelhárítási Központ segítségével.

A német központi célkörözési egység múlt szerdán gyors segítséget kért a magyar rendőrségtől, ugyanis olyan információhoz jutottak, hogy a súlyos, szexuális jellegű bűncselekmény elkövetése miatt körözött férfi Magyarországon tartózkodhat. Az adatok szerint a férfit egy budapesti pszichiátriai intézményben kezelték, de pár órán belül el akarták bocsátani az egészségügyi létesítményből.

A magyar rendőrök azonnal megkezdték az információ ellenőrzését, majd helyszíni terepszemlét tartottak, melynek során kiderült, a körözött 25 éves férfi valóban az intézményben tartózkodott, így azonnal megszervezték az elfogását. Mivel a kórtörténete alapján korábban voltak agresszív dühkitörései, és zavart pszichés állapota miatt tartani lehetett attól, hogy ellenállást tanúsíthat, speciális bevetési egység közreműködésére is szükség volt.

A TEK műveleti egységével közösen, a német rendőrök jelzését követő két órán belül elfogták a 25 éves német állampolgárt. A férfi kiadatási őrizetben van, további sorsáról az illetékes bíróság dönt.

TEK
Budapest
szatír
elfogás

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.